Piese de schimb

Pentru a comanda piese de schimb click aici.

Legislatia europeana privind reparatiile a inceput sa se aplice si in Romania incepand cu anul 2009, in ciuda opozitiei facute de dealerii autorizati care doresc sa-si mentina superioritatea si in ceea ce priveste vanzarile de piese.

Prin urmare, in cazul unei reparatii, chiar daca masina este in garantie, se pot monta piese after market (altele decat cele de origine), cu obligativitatea ca aceste piese after market sa fie certificate si omologate international sau de catre Registrul Auto Roman.

Piesele after market sunt identice cu piesele de origine, sunt fabricate tot de producatorii care fabrica si piesele de origine, cele care se gasesc in reteaua dealerilor autorizati, dar care se comercializeaza prin retelele importatorilor multibrand. Preturile sunt insa mult mai mici, ajungandu-se la reduceri de 40-50% fata de piesele de origine.

Firma noastra are contract cu majoritatea importatorilor si furnizorilor de piese, avand discounturi maxime de la acestia, discounturi care se transfera catre client.

Toate piesele furnizate de firma noastra sunt certificate si omologate si se livreaza cu garantie de 24 de luni de la data facturarii, garantie oferita pentru defectele de fabricatie sau de material ale piesei, conform Legii 449/2003 reactualizata in 2008. (Nu se acorda garantie pentru uzura normala, pentru defectele de montaj – este garantia pe care o ofera unitatea service care efectueaza montajul – sau pentru defectele generate de exploatarea necorespunzatoare).

Pentru cerere de oferta piese de schimb este necesara trimiterea datelor autovehiculului pentru care se solicita piesele respective, conform formularului de comanda.

Niciun producator de masini nu produce piese! Piesele asa numite “De origine” sunt produse tot de producatorii traditionali, care produc piesele after market, doar ca cele de origine se livreaza prin reteaua dealerilor autorizati si sunt marcate si cu sigla marcii respective de masina!

Pentru a comanda piese de schimb click aici.