Reparatii auto

Prin reteaua de unitati service partenere putem asigura reparatii pentru toate tipurile de masini si pentru orice defectiune care apare la acestea.

Lucram doar cu unitati service acreditate RAR – atat dealeri autorizati cat si unitati multibrand – si care respecta atat normele de reparatie pentru fiecare masina cat si normativele de timp pentru fiecare operatie, conform cataloagelor de normare emise de producatorii de autovehicule.

Dialogul permanent cu unitatile service are rol de a asigura reparatii la cel mai inalt nivel, la cele mai mici preturi si de a reduce timpul de imobilizare al masinii.

Se garanteaza plecarea masinii din service imediat ce reparatia a fost terminata, fara a se astepta eventuale plati sau accepte de plata.

In functie de locatia clientului si de zona unde circula masina, putem recomanda unitati service atat pentru reparatii mecanice cat si pentru tinichigerie-vopsitorie (lucrari decontate de societatile de asigurari sau in regim propriu), unitati cu care avem o colaborare foarte buna, la care avem garantate preturi si discounturi foarte bune si pentru care garantam calitatea reparatiilor.

Legislatia europeana privind reparatiile a inceput sa se aplice si in Romania incepand cu anul 2010, in ciuda opozitiei facute de dealerii autorizati care doresc sa-si mentina superioritatea si in ceea ce priveste vanzarile de piese.

Prin urmare, in cazul unei reparatii, chiar daca masina este in garantie, conducatorul auto se poate prezenta la orice service autorizat RAR iar, in cazul unei reclamatii in garantie, dealerul autorizat are obligativitatea de a rezolva aceasta reclamatie, daca se dovedeste a fi justificata.