Servicii

Auto Consulting International a fost infiintata in anul 2008 din dorinta de a oferi clientilor, posesori de autovehicule (companii ce detin flote , dar si persoane fizice), posibilitatea de intretinere a masinilor la un cost cat mai mic, in cele mai bune conditii. Astfel, firma noastra se angajeaza sa elimine temerile privind asa numita “umflare a facturilor” de catre unitatile service, precum si sa ofere servicii suplimentare privind gestionarea eficienta a situatiilor de urgenta care pot aparea.

Avand o vasta experienta in domeniu, firma Auto Consulting International a dezvoltat un program de administrare a parcurilor auto prin intermediul caruia clientii au garantia corectitudinii modalitatilor de tarifare, precum si garantia corectitudinii si calitatii reparatiilor. In acelasi timp, activitatea noastra are in vedere supravegherea soferilor companiilor si/sau persoanelor fizice cu scopul de a asigura pastrarea autovehiculelor in cea mai buna stare de functionare.

Programul dezvoltat se bazeaza pe cele mai bune componente de administrare de flote existente in sistemul leasing-ului operational, eliminand din acesta componentele greoaie sau nesemnificative si adaptandu-l la specificatiile sistemului rutier din Romania.

Portofoliul de servicii auto presupune:

  • servicii de administrare de flote auto prin externalizarea catre firma noastra a departamentului de flote al companiilor;
  • furnizarea de piese de schimb si accesorii auto;
  • reparatii auto, atat pentru partea mecanica cat si tinichigerie-vopsitorie;
  • asistenta rutiera non-stop;
  • asigurari auto si non-auto;
  • consultanta de specialitate pentru achizitii auto, discount-uri la achizitii auto, negocierea si obtinerea de conditii favorabile de finantare (leasing financiar), vanzare de masini;
  • consultanta de specialitate pentru implementarea politicilor de utilizare a autovehiculelor in cadrul companiilor;
  • furnizare de anvelope precum si depozitarea sezoniera a acestora;
  • consultanta in implementarea politicii foilor de parcurs precum si analiza lunara a acestora pe baza kilometrilor parcursi si a consumului de combustibil.

De asemenea, putem oferi solutii de dezvoltare de unitati service auto sau retele de service auto.

Colaborarile cu parteneri de renume, raspunsurile pozitive si aprecierile venite din partea clientilor, ne indreptatesc sa avem incredere in produsele pe care le oferim si ne motiveaza sa le imbunatatim in mod constant.

Va invitam sa ne contactati pentru a va raspunde cu promptitudine la orice solicitare privind gama de produse si activitatea firmei noastre!

Economisiti bani si timp cu Auto Consulting International!